Kategorije
Pokloni

8 najboljih poklona za Majčin dan 2021

Ne zaboravite razveseliti svoju majku na ovaj poseban dan kada se slavi sve ono što Mama jest! Sretan Majčin dan svim mamama i bakama, svim tim snažnim i jedinstvenim ženama!

Slaviti majčinstvo i važnost njene uloge u našim životima trebali bismo svakoga dana, ali postoji i jedan dan kojime se to posebno obilježava. To je upravo Majčin dan. On se obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju, pa je tako ove godine to 9.svibnja. Začetak stvaranja blagdana bio je davne 1907. godine u SAD-u kada je Anne Marie Jarvis nakon druge godišnjice smrti svoje majke osnovala Memorial Mothers Day Meeting. Obilježavanje i slavljenje toga dana zaživjelo je sve do danas.

Majka za svakog od nas predstavlja izvor ljubavi, podrške i razumijevanja. U najtežim trenutcima zna pružiti najbolju utjehu, nesebično daje svoju ljubav, a njeno zagrljaj najsigurnije je mjesto na svijetu. Majka je jedna, jedina i nezamjenjiva. Zato ne zaboravite pokazati ljubav i zahvalnost koju osjećate prema njoj svaki dan. Pogotovo ju ne zaboravite rezveseliti za Majčin dan nekom sitnicom, jer su upravo one te koje se najviše cijene i pamte.

U nastavku donosimo top 8 ideja kojima ćete majku zasigurno oduševiti i koje će vječno pamtiti.  

Top 8 ideja za Majčin dan:

Welness odmor

Postoji li bolji način za odmor od relaksirajućih trenutaka provedenih u welnessu. Svojoj majci pružite savršen odmor za dušu i tijelo gdje će se opustiti od svakodnevnih obveza. Vrijeme je da u potpunosti uživa i napuni baterije u nekom od welness & spa centara.  

Ručak ili večera u restoranu

Svakoj majci je potreban odmor od kućanskih poslova, a pogotovo od svakodnevnog kuhanja. Iznenadite ju i izvedite u jedan od vaših omiljenih restorana. Sigurno će se oduševiti odlaskom na ručak ili večeru. Odaberite neko vaše najdraže jelo, uživajte u rapsodiji okusa i mirisa, i naravno ne zaboravite se zasladiti desertom na kraju!

ZYNA Premium ili Mistery ruža

Vječni klasik i jedan od najljepših poklona upravo je ruža. A još ako traje vječno onda ste zaista odabrali savršen poklon. Sa ZYNA zlatnom Premium ružom ili presijavajućom Mistery ružom nikako nećete pogriješiti.  Posebne su i jedinstvene poput naših majki. Upravo zato i zaslužuju takav jednistveni poklon.

ZYNA Nakit

Prekrasan i unikatan ZYNA nakit izmamiti će osmijeh i uljepšati dan vašoj majci. Lijep komad nakita nešto je što će uvijek moći nositi i što će biti simbol vaše ljubavi i zahvalnosti. Povodom Majčinog dana naš asortiman nakita proširili smo s dva nova lančića koji nam uskoro dolaze u ponudu i koji su limitirani. Ukoliko ste zainteresirani budite jedni od prvih koji će ih darovati svojoj majci. Ostavite e-mail adresu na koju će vam stići obavijest o dostupnosti lančića.

[cp_info_bar id="cp_id_c03a0"][/cp_info_bar]

Cvijeće

Jedan od najljepših poklona koji uvijek oduševljava, upravo je cvijeće. Bilo da se radi o ružama, tulipanima, ivančicama ili orhidejama, nećete pogriješiti. Cvijeće je mali znak pažnje koji govori tako puno, a proljeće je najbolji period sa velikim izborom prekrasnog cvijeća.

Medvjedić od ruža

Ako želite pokloniti nešto drugačije, dosad neviđeno, a opet tako slatko i neodoljivo, medvjedić od ruža najbolji je izbor za vas. Šarmirajte svoju majku i oduševite ju s najposebnijim poklonom. Odlučite se između tri dimenzije i tri boje u kojima dolaze, i razveselite svoju majku sa ZYNA medvjedićem.

Srce od ruža

Rastopite srce svoje majke uz ZYNA srce od ruža. Vječne crvene ružice u obliku srca prekrasan su poklon kojime možete pokazati svoju ljubav prema majci.

Personalizirani pokloni

Poklon koji majke uvijek najviše razveseli upravo je onaj koji ima dublje značenje i sentimentalnu vrijednost. Takvi pokloni su neprocjenjivi, unikatni i jedinstveni te imaju posebnu vrijednost za majke. Uz ZYNA personalizirane poklone napravite savršen poklon za majku koji će joj svakoga dana izmamiti osmijeh i koji će čuvati do kraja života.

Za koji god poklon se odlučili, sigurno nećete pogriješiti. Najvažnije je ipak da tim malim znakom pažnje pokažete koliko ste zahvalni i koliko volite svoju majku. Jer ne postoji osoba koja to zaslužuje više od nje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)