NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje je omogućeno na sljedeće načine:

Plaćanje kreditnim karticama   

Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem)

 

Onog trenutka kada je narudžba zaprimljena, RESA d.o.o. se obavezuje da će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je proizvod uspješno naručen. 

Ukoliko kupac plaća kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim onoga trenutka kada RESA d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice na iznos narudžbe te kada skladištar prilikom pakiranja robe potvrdi da je naručeni proizvod raspoloživ na skladištu. Ukoliko kupac plaća Internet bankarstvom ili općom uplatom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada RESA d.o.o. zaprimi uplatu. Ukoliko odabrani proizvod nije raspoloživ (zbog većeg broja narudžbi) kupac će biti o tome obaviješten. Sukladno tome, biti će mu ponuđen najsličniji zamjenski proizvod ili povrat novca. Takve situacije su izvanredne te će kupac o njima biti pravovremeno informiran.

RAČUN / POTVRDA O SKLOPLJENOM UGOVORU

Račun koji će kupac primiti zajedno s naručenom robom predstavlja potvrdu o sklopljenom ugovoru te sadrži sve potrebne podatke iz članka 57. ZZP.  

IZJAVA O SIGURNOSTI KOD PLAĆANJA

Usluge kartičnog plaćanja za RESA d.oo. provodi WSPay™ usluga poduzeća Webstudio d.o.o. WSPay™ je sustav koji višestrukim šifriranjem i posebnim kanalima manipulira podacima. WSPay™ primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Webstudio sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla). WSPay™ sustav instaliran je na poslužiteljima pod kontrolom poduzeća Webstudio d.o.o.

RESA d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne izravne ili neizravne štete koje Kupci mogu pretrpjeti zbog privremene, djelomične ili potpune nedostupnosti WSPay™ usluge.