uvjeti dostave

O DOSTAVI

Svi naručeni proizvodi na adresu stižu u roku 1-6 radnih dana od dana otpreme, ovisno o udaljenosti kojom se paket šalje. Roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku sljedeći radni dan od zaprimanja uplate. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe. Izuzetak su artikli koje trenutno nemamo na lageru, ali o dužim čekanjima kupci su obaviješteni. Duže vrijeme dostave vrijedi za otoke gdje se dostava vrši prema rasporedu dostavne službe. Detalje za vrijeme dostave na otoke možete vidjeti na službenim stranicama dostavljača. Na vaš zahtjev u narudžbi, šaljemo vam kod za praćenje, kako bi u svakom trenutku mogli provjeriti status vaše pošiljke na službenim stranicama dostavljača.

Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.

Dostava unutar Hrvatske na iznos kupovine veći od 299,99 kn je besplatna, a za iznose manje od 299,99 kn se naplaćuje. *Za određeni broj artikala koji su predimenzionirani ili prekomjerne težine naplaćuje se dodatni iznos dostave od 5 do 20 kuna za svaki takav artikl. 

Dostava naručene robe odnosno paketa vrši se do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta odnosno dostave. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju robe, odnosno izvršenoj dostavi.

PAKIRANJE

 Internetska trgovina ZYNA.hr obavezuje se slati nove, neoštećene i tvornički upakirane proizvode. Svi proizvodi biti će upakirani u dodatnu transportnu kutiju kako se prilikom transporta i manipulacije ne bi mogli oštetiti. Kupac je dužan  provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati. Kupac ima pravo  odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja ili ako je kutija otvorena i nije zatvorena sa originalnom trakom.