Kategorije
New Arrival

ZYNA KUTIJA IZNENAĐENJA

Prekrasni cvjetovi ruže dominiraju svojom specifičnošću, dekorativnošću i izuzetnom ljepotom u svakom prostoru u kojem se nalaze. Nekoć davno, ruže su bile ukras isključivo kraljevskih vrtova, no danas su dostupne svima u različitim oblicima. Jedan od njih je i ZYNA Kutija iznenađenja u kojoj ćete imati prilike više saznati u nastavku!

Legenda o ruži

Postoji legenda. Usred prostrane livade rastao je grm crvenih ruža. Bijahu sretne. Sunce je sjalo, pčele su ih oprašivale, kiša im je jačala vene. Mirisale su i venule, zadovoljne same sobom. Sve dok jednom jedna od njih nije zapitala: lijepo nam je, i mi smo lijepe, ali, koja je naša prava svrha? Vrijeme je prolazilo. Sunce je sjalo, pčele su zujale, kiše su padale. Ruže su se rađale i umirale, no ne više sretne. Jer, ne domisliše kojom svrhom im je nebo dalo svu njihovu ljepotu. Sve dok jednom do grma nije došetao mladi par, držeći se za ruke. Zastadoše, opčinjeni ljepotom ruža. On pruži ruku, ubere najljepšu ružu a kako ju je otkinuo, tako joj sve ostale sestre briznuše u plač – ta ubio je jednu od njih! Ne primjetivši to, On je ružu dao Njoj… i ona se nasmiješila. Nasmiješila smješkom blistavim poput zvijezda koje su ruže noću promatrale. Smiješkom toplijim od sunca koje ih je grijalo, mekšim od kiše koja ih je hranila. Shvatile su svoju svrhu. Ljepota za ljepotu. Samo netko lijep kao crvena ruža može probuditi ljepotu djevojačkog osmjeha. Za to je vrijedilo živjeti. Za to je vrijedilo i umrijeti. Ruže su sretne još i dan-danas. A kad na njima vidite kapi, to su suze. Ali ne suze tuge, nego radosnice. Jer, probudit će jedino što je ljepše od njih samih, probudit će najljepše što postoji – osmijeh. Kad poželiš crvenu ružu, reci. Donijet ću ti je. Onu najljepšu. Onu koja jedina može probuditi ono što je ljepše od nje – tvoj osmijeh. Jer legenda je istinita.

Ruže kažu mnogo, ZYNA Kutija iznenađenja govori sve

Govor cvijeća najbolje razumiju zaljubljeni. U 18. stoljeću Europa otkriva i prihvaća istočnjačko ljubavno sporazumijevanje cvijećem. U razdoblju u kojem su šanse za ljubavna šaputanja bile ravne nuli zaljubljeni su se sporazumijevali cvijećem, posebno ružama. Na bogatom, maštovitom i dojmljivom jeziku ruža razgovaralo se ne samo njihovim bojama, cvjetovima i pupoljcima nego i listovima i trnjem. Primjerice, ako je osoba kojoj se crvenom ružom izjavljuje ljubav odmah prihvatila ponudu, dotaknula je cvijet svojim usnama, a ako ju je odbila, otrgnula je cvijet i bacila ga. Ako je odrezala trnje, a ostavila listove, onome tko joj je ružom izjavio ljubav poručila je da ima nade, a ako je ruža ostala i bez trnja i bez listova, vrijeme je da se konačno pomiri sa sudbinom jer nada više ne postoji. I danas su ruže ljubavnicima najomiljeniji medij za sporazumijevanje i razmjenjivanje tajnih poruka. Crvene ruže, same ili u buketu, i danas su znak ljubavi, a posebno u velikom buketu gdje poručuju: volim te više od svega. Upravo takva je ZYNA Kutija iznenađenja- najljepša kreacija za nekome reći ”volim te” na poseban način.

ZYNA Kutija iznenađenja

ZYNA, novi brand na tržištu, spojila je legendu o ružama i pretočila je u stvarnost. Stvorivši ZYNA Kutiju iznenađenja stvorene su vječne ruže, ugodnog mirisa, elegantne ljepote i gracioznog izgleda. Ruže pakirane u elegantnoj crnoj kutiji s reljefnim uzorkom. ZYNA Kutija iznenađenja je simbol ljubavi i romantike, a označava ljepotu i eleganciju. Najdraži poklon za Valentinovo ili godišnjicu braka, kutija crvenih ruža pokazuje i veliku strast. Također, darivanje crvenih ruža može značiti i priznanje nečijeg uspjeha i poštovanje prema osobi.

ZYNA Kutija iznenađenja doalzi uz ugrađenu ladicu u koju možete staviti već kupljeni dodatni poklon, narukvicu, lančić ili možda zaručnički prsten. Od najkvalitetnijih materijala, ZYNA Kutija iznenađenja je crne boje, čvrsta, postojana i efektna, baš kao i dojam koji želite ostaviti kod voljene osobe. S obzirom na to da je ovaj poklon proizvod limitirane kolekcije, posjetite ZYNA.hr web shop sa sekcijom poklona i informirajte se kako doći do njega već danas!

Iznenadite svoje najmilije jedinstvenim raskošnim cvjetnim aranžmanom koji će ostaviti doista trajan dojam. Naši luksuzni cvjetni aranžmani će dodati dodir stila i elegancije svakoj sobi i pridonijeti cjelokupnoj estetici vašeg doma.

 

ZYNA Kutija iznenađenja kao vječni poklon

Sramežljivo, ali sigurno, ZYNA Kutija iznenađenja će preplaviti prostor u koji se unese osjećajem ljubavi, sreće i zadovoljstva.  

Moderna ruža  gotovo je savršena: neprestano cvate, obdarena je mnoštvom latica, pojavljuju se u širokom spektru boja. No, svršetkom razdoblja cvata, ona počinje umirati. Lijepa, neodoljiva, iznimna i šarmantna ZYNA Kutija iznenađenja sadrži snop vječnih celuloznih ruža koje će trajati vječno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)