Kategorije
Pokloni

Posvećujete li dovoljno pažnje starijima?

Kada ste zadnji puta posjetili svoje starije članove obitelji? Kada ste im poklonili neku sitnicu i uljepšali im dan?

U današnjem svijetu kada je sve užurbano i raspored naših obveza nam je popunjen, ponekad je teško pronaći slobodno vrijeme koje kvalitetno možemo provesti s onima koji ga imaju i previše – naši dragi stariji članovi obitelji. 

Upravo je 01.10. Međunarodni dan starijih osoba, dobar podsjetnik da ne zanemarujemo starije osobe, da im pružimo svu ljubav i pažnju koju su oni nama davali tijekom odrastanja. Naši najveći oslonci, bake, djedovi, majke i očevi, zaslužuju osjećati se voljeno u starim danima koji nisu nimalo jednostavni. 

U nastavku donosimo prijedloge kako im posvetiti pažnju i uljepšati dan.

međunarodni dan starijih osoba

5 načina kako posvetiti pažnju starijim osobama

Posjetite ih kada to najmanje očekuju

Kada ste zadnji puta posjetili svoju baku ili djeda, majku ili oca? Oni su vas najviše željni i sama vaša posjeta će ih obradovati i izmamiti osmijeh na lice.

Odvedite ih na neko posebno mjesto

Sigurno postoji neko mjesto koje ih usrećuje. Bilo da se radi o odlasku u njihov omiljeni restoran ili o običnoj šetnji, izvedite ih van i uljepšajte im dan.

Poklonite im sitnicu koja ima sentimentalno značenje 

Neki mali poklon koji u sebi ima jaku poruku ili određenu sentimentalnu vrijednost, najbolja je sitnica koja će ih uvijek podsjećati na vas. 

Ispecite im najdraži kolač

Svi znaju da ljubav prolazi kroz želudac, pa ćete upravo tako i razveseliti svoje najstarije. Postoji li slađi znak pažnje od njihovog najdražeg kolača kojega su vama pekli dok ste odrastali? Sada ga vi ispecite za njih i sigurno će se oduševiti.


Zaigrajte zajedno njihovu najdražu društvenu igru

Postoji li neka društvena igra koju ste uvijek znali igrati s vašim starijima? Zaigrajte ju ponovo i provedite kvalitetno vrijeme s njima.

 

poklon za djeda

Njegujte odnose

Zato je ZYNA ovdje da vas podsjeti na prave vrijednosti i koliko je važno njegovati odnose sa starijim osobama. Zagrlite ih, pružite im nježnost, poklonite neku sitnicu i  pobudite radost u njihovim srcima. Pokloni za starije osobe ne moraju biti ništa veliko, baš naprotiv, neka u sebi sadrže jaku poruku koja će im biti podsjetnik na svu vašu ljubav prema njima.

Upravo je poruka ljubavi, vječnosti i zajedništva utkana u naše ZYNA poklone. Sigurni smo da ćete između naših brojnih unikatnih proizvoda pronaći neki koji će vaše starije osobe usrećiti i obradovati. Posebno bi ih mogao oduševiti naš personalizirani poklon poput mekane dekice ZYNA Blanky na koju možete otisnuti neku lijepu poruku, a ZYNA Mistery ruža koja traje zauvijek prekrasan je simbol vječne ljubavi. Zamislite samo osmijeh i oduševljenje vaše bake ili djeda!

mistery_ruža

Pokloni za bake i djedove mogu biti male sitnice koje će njima služiti kao podsjetnici vaše ljubavi i davati im snagu za svaki novi dan. Budite tu za njih, kao što su i oni bili tu za vas. Oni ne traže puno, žele samo da ih se ne zaboravi i da se osjećaju voljeno.

poklon za starije osobe

Ne zaboravite svoje starije osobe, obradujte ih i svoju ljubav prema njima pokazujte što češće jer ste vi njihova najveća radost!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *