Kategorije
New Arrival

Personalizirani pokloni

Personalizirani prigodni pokloni nas uveseljavaju zbog toga što tim malenim gestama ocrtavamo osmijeh na licu onih koje volimo. S druge strane, odabir savršenog poklona za voljenu osobu često nam može zadati prave glavobolje. Pri kupovini poklona želimo biti originalni, pomalo inovativni, kod osobe za koju odabiremo poklon želimo postići ”wow” efekt. Najčešće to nije nimalo lak zadatak. Ako tražite jedinstven i unikatan dar za dragu vam osobu a nikako se ne možete odlučiti što bi to moglo biti, na pravom ste mjestu! Klasični pokloni za mnoge prigode koji su godinama bili u trendu, danas su prošlost. Personalizirani pokloni su nešto što se može prilagoditi svačijim željama i prigodni su za mnoge prilike.

ZYNA PERSONALIZIRANI POKLONI

Personalizirane šalice, jastuci, puzzle, ručnici i mnogi drugi proizvodi iz ZYNA asortimana prigodnih poklona tu su da ispune sva vaša očekivanja. Sve što trebate učiniti jest pratiti nekoliko jednostavnih koraka prilikom narudžbe i vaš poklon spreman je za slanje na željenu adresu. Naručite brzo, jednostavno i bez prevelikih poteškoća a poklon na vašu adresu ili na adresu drage vam osobe stiže u roku 3-5 radnih dana.

PREDNOSTI PERSONALIZIRANIH POKLONA

Ne postoji ništa ljepše nego pokloniti osobi do koje vam je stalo mali znak pažnje koji će je obradovati i pobuditi u njoj iskrene emocije. Personalizirani pokloni stvoreni su baš u tu svrhu! Poklonite ih za rođendan, godišnjicu, Božić ili neku drugu prigodu. Oni su savršen znak ljubavi, pažnje poštovanja i razumijevanja. Oni pokazuju da vam je osoba kojoj ih poklanjate važna i da ste uložili mnogo pažnje i vremena i odabir samog poklona. Kada vam ponestane pravih riječi, posegnite za ZYNA personaliziranim poklonima.  Kako se potrošačka industrija svakim danom sve više i više razvija, trendovi poklanjanja prigodnih poklona se mijenjaju pa tako danas na tržištu možemo naći razne personalizirane praktične proizvode koje osim ljepote i praktičnosti krasi i istinska korisnost. U nastavku vam donosimo još nekoliko prednosti koje personalizirani pokloni pružaju.

OSOBNA POVEZANOST

Personalizirani pokloni imaju tendenciju da ojačaju postojeće osobne veze između ljudi koji ih poklanjaju i onih kojima je personalizirani poklon namijenjen. Upravo ta personalizirana nota razlikuje ih od ostalih darova, udiše im život i stavlja ih na sam vrh poželjnih poklona današnjice. Unikatni su, uveseljavaju dragu vam osobu mnogo više od običnih poklona jer pokazuju da ste se oko odabira  i kupovine ovog znaka pažnje mnogo više potrudili nego da ste joj poklonili klasičan poklon poput parfema, komada odjeće i slično. Kupovina personaliziranog poklona zasigurno ojačava odnos i gradi povezanost.

PRIKLADNOST U SVIM PRIGODAMA

Prednost personaliziranih poklona je i činjenica što su oni prikladni u svim prigodama. Nisu vezani za neki blagdan, događaj, obljetnicu ili svečanost. Kao što će personalizirana šalica uveseliti vašu majku kao božićni poklon, isto tako će i puzzle s omiljenom fotografijom razvući osmijeh na njezino lice ako joj ih poklonite za mjačin dan. Vaš otac bit će sretan s majicom na koju je otisnut njegov omiljen natpis jednako kao da ste mu taj natpis ugravirali na upaljač. Bit personaliziranih poklona jest da oni pobuđuju emocije, a emocije ne poznaju prigodu, lokaciju ili vrijeme kad će biti otkrivene u najboljem svijetlu.

VOLE IH SVE DOBNE SKUPINE

Neovisno o dobi, spolu ili nekim uvjerenjima, personaliziranim poklonima vesele se baš svi! Dok se oko odabira odjeće moramo brinuti hoćemo li izabrati prikladnu veličinu i boju, personalizirani pokloni ne stvaraju nam takve ili slične probleme. Njima darujemo emociju, a emocija je bit ljubavi i pravi razlog darivanja. Prigodnim personaliziranim poklonima pokrećemo jednaku emociju i kod mladih i kod osoba starije životne dobi. Ipak, na kraju priče njima je bitno da znaju da nam je stalo do njih, a primanjem personaliziranom poklona to ćemo svakako potvrditi.

DJELUJU KAO ODLIČNA MARKETINŠKA STRATEGIJA

Personalizirane poklone danas koriste mnoga poduzeća kako bi uveselili svoje zaposlenike, kolege i poslovne partnere. U poslovnom svijetu vidimo mnoge primjere reklamiranja određenih proizvoda pomoću dijeljenja promotivnih materijala u obliku kemijskih olovaka i privjesaka, rokovnika ili majci s utisnutim logom poduzeća. Često vlasnici velikih kompanija daruju personaliziranim poklonima svoje vjerne poslovne partnere. Isto tako, mnoge kompanije u programima vjernosti personaliziranim poklonima daruju svoje vjerne klijente.

Prednosti je još mnogo, no najvažnije su navedene. Bliskost koju dobivamo i pažnju koju poklanjamo personaliziranim prigodnim poklonima teško je opisati riječima i zato, ako ste ikada imali poteškoće s odabirom poklona, idući puta odaberite personalizirani poklon za voljenu osobu i garantirano nećete pogriješiti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *